MARCALproducten

De studie en de realisatie van bewegwijzering of signalisatie omvat zowel de vorm, de inhoud als de inplanting ervan. Daarom biedt MARCAL bewegwijzering een systeem dat aandacht heeft voor alle delen en functies van een gebouw. Dagelijkse gebruikers of sporadische bezoekers van een gebouw dienen op een verschillende maar vlotte en gebruiksvriendelijke manier te worden ingelicht. Deze inlichtingen kunnen zowel vast, semi-vast als variabel zijn.

buitenbewegwijzering

Buiten bewegwijzering

Om de toegang naar en rond het gebouw vlot en efficiënt te laten verlopen is het aan te raden om ook buiten het gebouw de nodige signalisatie te voorzien. Omdat elektriciteitsaansluitingen niet altijd en overal beschikbaar zijn heeft MARCAL een totem ontwikkeld met LED’s op zonne-energie.
Meer >

binnenbewegwijzering

Binnen bewegwijzering

Voor een vlotte doorstroming in het gebouw voor zowel de dagelijkse gebruikers als voor de sporadische bezoekers is een duidelijk gestructureerde bewegwijzering een noodzaak. Het gaat hier niet alleen over lokaalaanduidingen, maar tevens ook over richtingsaanduidingen en veiligheidssignalisatie.
Elk gebouw heeft een specifieke bestemming en vereist dan ook een specifieke bewegwijzering.
Meer>

veiligheidssignalisatie

Veiligheidssignalisatie

Een goed uitgewerkte veiligheidssignalisatie is niet alleen een vereiste maar verhoogd ook de veiligheid en niet enkel in noodsituaties.
MARCAL signalisatie kan geleverd worden met fosforescerende pictogrammen.
Meer>

blindengeleiding

Blindengeleiding

MARCAL bewegwijzering voor blinden en slechtzienden is niet alleen nodig om de juiste weg aan te duiden maar ook om gevaarlijke situatie te melden.
Het gebouw krijgt zodanig een verhoogde toegankelijkheid voor iedereen.
Meer>

dossier

Projecten

Elk gebouw heeft een specifieke bestemming en vereist dan ook een aangepaste bewegwijzering. Wij helpen u graag met de voorbereiding en de opmaak van een volledig dossier, waarin we de verschillende bewegwijzeringen en een budget integreren.
Meer >