RVSweefselskabels
GKD2

GKD weefsels & vlechtwerken

Geweven inox voor gevelbekleding, rolluiken, wandbekleding, ......
Gevlochten inox als borstweringen, verlaagde plafonds, ....
Spiraalweefsel voor gordijnen, gevelbekledingen, scheidingswanden, ....
Meer >

ring2

RING weefsels

Het ringweefsel, ook wel een maliënkolder genoemd, is een veelzijdig weefsel voor architectuur, interieur architectuur en product design. De toepassingen variëren van gevelbekleding, balustrades, beursstanden, winkelinrichtingen...
Meer >

KOLAB2

KO-LAB schermen

KO-LAB is een samenstelling van ronde, vierkante of rechthoekige plaatjes al dan niet geperforeerd. KO-LAB kan gebruikt worden als scherm, gordijn, …. En kan ook in lusters / lampen verwerkt worden voor een fonkelende verlichting of in andere objecten.
Meer >

KOBOL2
Screen2
FLEX3
Kabels2

KO-BOL kogelschermen

SCREEN schakelschermen

SCREEN is een volledig klantspecifiek decoratieve aluminium ketting gordijnen met verschillende mogelijkheden in afmetingen, kleuren en ontwerpen. Een ideale oplossing voor het creëren van sferen, het verdelen van ruimtes zonder een massieve wand of deur te moeten plaatsen of als wandbekleding. SCREEN wordt gebruikt in projecten zoals hotels, winkels, restaurants, bars, kantoren, beurzen, badkamers evenals in particuliere projecten.

FLEXLINE kabelnetten

FLEXLINE is een roestvast stalen kabelnet met verschillende toepassingsmogelijkheden. Het net bestaat uit losse RVS kabels die middels RVS klemmen met elkaar verbonden zijn. Op deze manier ontstaat een ruitvormige, transparant, sterk en …
Meer >
 

RVS KABELS

Inox kabels zijn niet meer uit onze architectuur weg te denken. Je kan ze terug vinden in binnen en buiten toepassingen, als technische en decoratieve ...
Meer >

KO-BOL is een scherm van kettingen, dat op maat gemaakt wordt en dat eenvoudig te monteren is. Kogelkettingen, verkrijgbaar in verschillende diameters en ….
Meer >

KOROS

KO-ROS

KO-ROS zijn zeer fijne weefsels die zich gemakkelijk laten bewerken evengoed in de lengte als in de breedte en een drie dimensioneel effect kunnen geven . De weefsels zijn vervaardigd uit inox, koper, messing, aluminium of een combinatie van deze materialen.
Meer >

pergola3

MOA Screen

MOA Screen is een innovatieve oplossing voor het realiseren van groot formaat schermen door gebruik te maken van een nieuwe bevestigingstechnologie met roestvast stalen kabels.
Meer >