SCREEN

SCREEN is een volledig klantspecifiek decoratief aluminium kettinggordijn met verschillende mogelijkheden in afmetingen, kleuren en ontwerpen. Een ideale oplossing voor het creëren van sferen, het verdelen van ruimtes zonder een massieve wand of deur te moeten plaatsen en als wandbekleding.

SCREEN wordt gebruikt in projecten zoals hotels, winkels, restaurants, bars, kantoren, beurzen, badkamers evenals in particuliere projecten.

SCREEN aluminium kettingen laten innovatie toe, het creëren van boeiende atmosferen door een subtiele combinatie van kleur en vorm. Screen schermen zijn geschikt voor het decoreren van ruimtes, het creëren van een gezellige zithoek, schermen voor lampen om een diffuus licht te creëren, maar ook ruimtes op te splitsen zonder een massieve wand of deur te moeten plaatsen.

De SCREEN kettingen kunnen zowel als een vast opgesteld scherm geplaatst worden evenals voor een verschuifbaar gordijn gebruikt worden. Een waaier van kleuren is beschikbaar in een blinkende uitvoering en de meeste ook in een matte uitvoering. Door de veelheid aan beschikbare kleuren is het ook mogelijk om geometrische vormen, logo's en tekeningen in uw scherm te verwerken.

Opstelling

Projecten

HollandCasinoLeeuwarden
DROP2
HALFDROP

Drop

Half Drop

Wand- of plafondbevesting voor een vaste opstelling.

Gordijn

multicolor2

Kleuren & Afwerking

polisatin

Bevesting

PLAFONDOPH
GORDIJN
WANDOPH